header banner
Default

Politie vindt 3,2 kilo speed, tal van andere soorten drugs en vuurwapens bij 34-jarige Lommelse vrouw


Table of Contents

Pelt/Lommel /

De onderzoeksrechter liet dinsdag een 34-jarige Lommelse vrouw aanhouden. Bij een huiszoeking vond de politie onder meer 3,2 kilo speed, maar ook andere soorten drugs én vuurwapens.

De vondst kwam er eerder toevallig. De lokale politie HANO controleerde in de nacht van zondag op maandag een wagen op de Justitielaan in Neerpelt. De automobiliste viel op door haar trage rijstijl. Toen ze tijdens de controle haar raampje opende namen de agenten een chemische geur waar. De auto werd doorzocht en ze vonden 0,5 liter GHB, meerdere gripzakjes met speed, ketamine, cocaïne, LSD, een precisieweegschaal, twee gsm-toestellen en een grotere som cash.

De bestuurster verklaarde dat ze die nacht onderweg was om drugs te gaan leveren aan een klant. Daarop werd beslist om een huiszoeking bij de vrouw in Lommel uit te voeren.

3,2 kilo speed

In de woning trof de politie nog meer verdovende middelen aan. In verschillende verpakkingen werden een kleine hoeveelheid xtc-pillen en LSD, 35 gram hasj en 25 gram cannabis aangetroffen. Ook vond de politie enkele dozen met daarin speed (amfetamines) voor een totaal gewicht van 3,2 kg. In een kluis in de slaapkamer van de verdachte werden tot slot een alarmpistool en een vergunningsplichtig handvuurwapen van .22mm met bijhorende munitie gevonden. Alle drugs, wapens en cash geld werden inbeslag genomen.

De 34-jarige vrouw werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Die besliste om haar aanhouding te bevestigen. 

Sources


Article information

Author: Edward Goodwin

Last Updated: 1698958203

Views: 912

Rating: 4.3 / 5 (69 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edward Goodwin

Birthday: 1985-07-26

Address: 497 Love Flat, West Jonathanshire, AL 62928

Phone: +3943186725511213

Job: Article Writer

Hobby: Horseback Riding, Cycling, Bird Watching, Board Games, Graphic Design, Whiskey Distilling, Scuba Diving

Introduction: My name is Edward Goodwin, I am a ingenious, brilliant, frank, resolute, expert, dazzling, Precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.