header banner
Default

GoArt Metaverse kripto para üretecek


Tam Boyutta Gör
Kendi metaverse evreni üzerinden firmalara metaverse teknolojileri sunan yerli teknoloji şirketi GoArt Metaverse, kendi token’ını çıkaracağını duyurdu. Ayrıca GoArt'ın yeni projeleri hakkında çeşitli açıklamalar yapıldı.

GoArt, kendi kripto token’ını 2024 yılı içerisinde çıkarmayı hedefliyor. Henüz hangi borsada arz olacağı belli olmayan token’ın hangi blockchain ağını kullanacağı da ileride belli olacak.

Kripto token’ın daha erken tarihte çıkabileceğini ancak piyasanın durumundan dolayı 2024’e ertelendiğini söyleyen GoArt Metaverse Kurucusu ve CEO’su Burak Soylu, şu açıklamaları yaptı:

“Ayı sezonu, kripto ve blockchain ekosistemi için zorlu bir süreçti. Bizler de bu süreci önceden öngörerek çıkarmayı hedeflediğimiz Token’ımızın piyasaya çıkışını erteleme kararı aldık. Kendi kripto para birimimizi çıkarmak için çok fazla imkânımız var. Token ile ilgili stratejimizi, yol haritamızı, utilityleri ve yönetim biçimilerinizi hazırladık. Ekosistemdeki regülatif belirsizliklerden ötürü uygun bir noktaya gelinceye kadar lansmanı park ettik. Yakın gelecekte bu durumun çözülerek ilerleyeceği düşünülüyor. Token’ımızı 2024 senesi içerisinde çıkarmayı hedefliyoruz.”

Tam Boyutta Gör

GoArt, firmalarla iş birliklerine devam ediyor. Bugüne kadar Halk Bank, İş Bankası, Kiğılı, Trendyol, Koç Üniversitesi ve AstraZeneca gibi firmalar için metaverse evrenleri oluşturuldu. Trendyol, GoArt’ın mobil uygulaması 100 binden fazla kullanıcıya ulaştı. Şirket geçen yıla göre yüzde 100 büyüme sergiledi. 2022 yılını pozitif nakit akışı ile tamamladı. 2024 yılında geçen yola göre 2 kat büyüme hedefleniyor. Müşteri portföyünün ise 1 milyon kullanıcıya çıkması amaçlanıyor.

Kullanıcılar kendi üç boyutlu evrenini oluşturabilecek

GoArt, herkesin kendi metaverse evrenini oluşturabilmesi için Creator Tools (Geliştirici Araçları) sunacak. Kullanıcılar kendi üç boyutlu evrenlerini yaratabilecek duruma gelecek.

Turizm alanında projeler geliştirilecek. Ülkeler ve belediyeler ile iş birliği yapılarak tarihi yerlerin sanal dünyada gezilebilmesi sağlanacak. Turizm projeleri için önümüzdeki yıldan itibaren Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde ciddi bir büyüme öngörülüyor. 2025 yılı için Doğu Asya’da ve 2026 yılı için de Amerika’da büyümeyi hedefliyor.

Tam Boyutta Gör

Apple Vision Pro’ya entegre edilecek

GoArt’ın metaverse evrenine GoArt App üzerinden erişilebiliyor. Apple’ın kullanıma sunacağı Vision Pro sanal gerçeklik gözlüğü için entegrasyon çalışmalarının yapılacağı belirtildi. Vision Pro kullanıcıları, GoArt’ın metaverse evrenine katılabilecek ve firmaların metaverse sanal dünyalarında alışveriş yapabilecek, oyun oynayabilecek, etkinliklere katılabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

Sources


Article information

Author: Michael Johnson

Last Updated: 1703158921

Views: 989

Rating: 4.1 / 5 (61 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Michael Johnson

Birthday: 2008-09-07

Address: 60338 Griffin Extensions Suite 058, Port Jamesshire, MO 90086

Phone: +3683590614683609

Job: Urban Planner

Hobby: Horseback Riding, Amateur Radio, Role-Playing Games, Scuba Diving, Surfing, Golf, Writing

Introduction: My name is Michael Johnson, I am a courageous, intrepid, expert, valuable, Open, venturesome, multicolored person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.