header banner
Default

Banden mit Ethereum, Binance und China wurden entdeckt


Hoeveel moet je nu in Shiba Inu investeren om miljonair te worden?

Foto: FellowNeko/Shutterstock

Shiba inu (SHIB), de populaire memecoin, was misschien wel dé verrassing van de afgelopen crypto bullrun. Maar wist je dat de identiteit van de oprichter van shiba inu, een mysterieus figuur genaamd Ryoshi, volledig onbekend is? 

Crypto detective BoringSleuth heeft nu echter wat bijzondere aanwijzingen ontdekt. Hij meent namelijk dat Ryoshi twee jaar voordat hij Shiba Inu oprichtte al banden had met Ethereum (ETH) oprichter Vitalik Buterin, Binance en zelfs met de Chinese overheid.

🚨SHIB Founder connected to CCP, Wanxiang, Vitalik Buterin and more back in 2018 on-chain – 2 Years Prior to $SHIB’s token launch 🚨

In this short thread, I’m going to lay out the proof that the SHIB Founder is closely related and connected to Crypto’s biggest cartel 👇

🧵/8 pic.twitter.com/NnqFQ6XXQZ

— TruthLabs 🫡 (@BoringSleuth) September 1, 2023

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Het mysterie omtrent de SHIB crypto

VIDEO: IS BINANCE DELISTING SHIBA INU??? 22.5 TRILLION SHIB REMOVED?
Money Maker - Avi Lev

Wat BoringSleuth deed om achter deze informatie te komen is eigenlijk vrij simpel. Hij heeft de connecties van de originele shiba inu ‘deployer wallet’ getraceerd. Dit is de wallet die oorspronkelijk de SHIB token lanceerde in juli 2020. Deze wallet werd 29 maanden daarvoor, in februari 2018, voor het eerst gebruikt.

Zoals gezegd traceerde BoringSleuth de transacties van deze deployer wallet. Na 2 connecties wordt het al interessant, bij een wallet genaamd 0x2135. Deze wallet heeft namelijk connecties met een aantal prominente figuren.

“Wallet 0x2135 is verbonden aan Vitalik Buterin, Chinese overheid official Roger Lim (die het westen haat), Satofishi, Binance developer, Wanxiang, en nog veel meer.”

In 2021 kreeg Buterin 1 miljard dollar aan SHIB tokens ‘cadeau’ van het Shiba Inu team. Wellicht zit er dus wel meer achter cadeautje. BoringSleuth zelf speculeert dat dit een belasting dingetje is geweest. Welke rol Buterin hierin precies speelt is onduidelijk. Destijds vernietigde hij alle SHIB tokens en sprak hij zich geregeld fel uit over memecoins zoals SHIB.

Wie is de shiba inu oprichter?

VIDEO: Shiba Inu Alert! Huge amount transfered into Binance
CryptosRUs Clips

Ook komt BoringSleuth met een theorie over wie er nou eigenlijk achter Ryoshi zit. Het moge, op basis van alle bovenstaande connecties, duidelijk zijn dat het iemand is die zeker niet vreemd is van de crypto wereld. Wellicht is het zelfs een prominent figuur.

BoringSleuth speculeert dat Ryoshi wellicht een pseudoniem is van twee personen: Ryo Suzuki en Tsuyoshi Maruyama. Dit zijn twee voormalig werknemers van de B2C2 Group, een grote market maker van Robinhood. Robinhood had op zijn beurt ooit een kwart van de SHIB tokens in bezit. Ryo en Tsuyoshi zijn inmiddels allebei verdwenen van de werknemerslijst van B2C2.

Misschien is deze theorie van BoringSleuth vergezocht, maar het is zeker een mogelijkheid. Wat wel zeker is, is dat er een mysterie schuilgaat achter de identiteit van Ryoshi, en wellicht is dit mysterie een veel groter verhaal dan aanvankelijk gedacht.

Sources


Article information

Author: Terrance Wright

Last Updated: 1698456481

Views: 1146

Rating: 4.2 / 5 (108 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrance Wright

Birthday: 1938-11-15

Address: 1962 Watts Square Apt. 180, Lake Ellenhaven, MA 66794

Phone: +3555935458504836

Job: Journalist

Hobby: Camping, Chess, Card Games, Graphic Design, Coffee Roasting, Ice Skating, Animation

Introduction: My name is Terrance Wright, I am a bold, forthright, resolute, unswerving, transparent, priceless, treasured person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.